Lot68x96zcurrk3uawye

Deltek

Deltek er en global leverandør av forretningssystemer for prosjektorienterte kunnskapsbedrifter. Deltek har 1600 ansatte globalt. Hovedkontoret ligger i Washington, USA. Våre kunder kommer fra ulike deler av det profesjonelle service markedet, blant annet IT- og ledelseskonsulenter, arkitekter og rådgivende ingeniører, forskere og advokater. Felles for alle er at de leverer kunnskap til sine kunder organisert i prosjekter.

Norges ledende kunnskapsbedrifter velger Deltek Maconomy:


Internasjonale referanser:

  • Fire av de fem største globale revisjonsselskaper og konsulentselskaper
  • De tre største nettverkene innen markedsføring
  • 100% av "de Engineering News Record Topp 10 design firmaer"
  • 98% av de 100 beste Federal Contractors "
  • Omtrent 80% av de 2009 "Zweig hvit topp 200" raskest voksende arkitekter og rådgivende ingeniører.

Hvorfor Deltek?

Deltek tilbyr et unikt forretningssystem som gir den innsikt, klarhet og kontroll du trenger for å drive din virksomhet fremover. Våre løsninger, kombinert med vår bransjeerfaring setter din virksomhet i stand til å:

Vinne flere prosjekter. Vi tilbyr markedsinformasjon som lar deg identifisere forretningsmuligheter og CRM støtte til å utvikle markedsføring og salg.

Optimalisere ressurser. Vår løsning for ressursplanlegging gjør det mulig å optimalisere dine ansatte. Med Deltek løsninger, vil du finne, holde og administrere dine nøkkelpersoner og optimalisere fakturerbare ressurser ved bedre planlegging av tid tilgjengelig og tildele de riktige personene til riktig prosjekt.

Styre etter nøkkeltall. Vår løsning for økonomistyring sikrer rettidig og korrekt finansiell rapportering som sikrer at du kan ta informerte beslutninger, kontrollere nøkkeltall i din virksomhet og bedre administrere din virksomhet med reelle fakta.

Levere prosjekter til rett tid og til budsjett. Våre løsninger for prosjektstyring sikrer at dine prosjekter blir levert i tide og til budsjett. Slik øker du marginene og kundetilfredsheten.

Ta faktabaserte beslutninger. Vår Business Intelligence - løsning, Deltek Maconomy Business Performance Management, formidler kunnskap og innsikt til beslutningstakere på alle nivåer. Pålitelig og behovsbasert informasjon er tilgjengelig "on demand", slik at de riktige beslutningene tas over hele virksomheten.

Grunnlagt: 1983
Omsetning i 2011: $341 M
Antall ansatte: 1,600