Epopykkyf08tfgcuac14

Proact

Proact er Norges og Europas ledende frittstående lagringsintegrator og leverandør av skytjenester. Vi har levert vellykkede kundeprosjekter siden 1994 og har Norges største og mest kompetente miljø innenfor våre fagområder. Vi hjelper våre kunder å sikre virksomhetskritiske applikasjoner og informasjon, og tilbyr løsninger basert på produkter fra markedets ledende produsenter og et komplett tjenestespekter.

Proact hjelper deg med en behovstilpasset løsning og støtte i alle faser, fra analyse, rådgivning, utvikling og design til implementasjon, support og drift. Vår brede kunnskap om operativsystemer, virtualisering, databaser og applikasjoner gjør at vi forstår dine utfordringer. Vi designer optimale løsninger for lagring, backup/restore, arkivering og katastrofesikring av dine data. Med en behovstilpasset løsning får du også forenklet administrasjon og kostnadseffektiv drift.

Les mer om Proact i vår brosjyre Proact på 60 sekunder


Rdbwz0wetvwr1qoqmsx5

Hvordan kan IT-avd i energiselskaper redusere kostnader og øke effektivitet?

Proact - 21.09.15

Med de endringer som skjer i energibransjen i dag, der det er økende krav til bedre kundeservice, tilgjengelighet, reduserte kostnader og mer effektiv drift, blir det stadig viktigere å benytte de...