Et whitepaper er et omfattende ekspertdokument som utdyper din kunnskap innen en rekke områder. Dokumentene er forfattet av et selskap eller spesialister innen det aktuelle området. Målet er å gi deg støtte i ditt daglige arbeid, gi deg løsninger på mange av de problemene du møter i din hverdag - samt gi deg et bedre beslutningsgrunnlag for dine fremtidige investeringer.

Tu.no tilbyr en unik mulighet for din bedrift å generere leads. En bruker som søker informasjon i vårt whitepaper-bibliotek, ofte på jakt etter økt forståelse og nye ideer, tilbys å laste ned et ekspertdokument innenfor det aktuell området. For å få laste ned et whitepaper må brukeren gi fra seg opplysninger om seg selv. Disse får din bedrift tilgang til. Vi definerer dette som et lead. Unikt for Tu.no sitt whitepaper er også at det er lagt til rette for søkbarhet i Google ved hjelp av utvalgte nøkkelord.

Med vårt whitepaper-bibliotek har din bedrift muligheten til å nå eksisterende så vel som fremtidige kunder i en nytt og spennende miljø.